Καταχώριση Προϊόντων

Data Entry - Καταχώρηση Προϊόντων σε eshop

Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση των δεδομένων σας με ξεκάθαρη κοστολόγηση βάσει του χρόνου εργασίας. Μέσω της πλατφόρμας μας Netstudio Support μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των εργασιών και είστε ενήμεροι για την πορεία του έργου σας.

Στην αρχική επικοινωνία και αφού μας ενημερώσετε για τις ανάγκες του project, κάνουμε την αρχική εκτίμηση χρόνου και κόστους. Μετά την καταχώρηση των πρώτων 10 προϊόντων, σας ενημερώνουμε για το οριστικό χρονοδιάγραμμα και την τελική ημερομηνία παράδοσης.

Με την πληρωμή σας λαμβάνετε τιμολόγιο για να περάσετε το κόστος στα έξοδά σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

15 Χρόνια Εμπειρία: Η εμπειρία μας τόσο στην κατασκευή όσο και στην προώθηση ιστοσελίδων & Eshop σε Google/Bing/Yandex/Social Media σας δίνει τη δυνατότητα να μας συμβουλευτείτε για τo γενικότερο πλάνο της Digital Marketing στρατηγικής σας και να έρθετε σε επαφή με λύσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Επικοινωνία και Υποστήριξη: Η σωστή επικοινωνία και η υποστήριξη είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία του κάθε project. Εμείς στη Netstudio το γνωρίζουμε, γι΄αυτό κατασκευάσαμε το Netstudio Support, μία πανεύκολη στη χρήση πλατφόρμα για την online παρακολούθηση κάθε εργασίας που μας αναθέτετε καθώς επίσης και για την άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας μας που έχουν αναλάβει το project σας.

Γρήγορο Ανέβασμα Υλικού: Αφού αναλύσουμε το περιεχόμενο που μας στείλατε και βρούμε ότι δεν υπάρχουν θέματα προς επίλυση ή ελλείψεις ξεκινάμε την καταχώρηση τηρώντας το χρονοδιάγραμμα που έχουμε συμφωνήσει.

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.