Τα πάντα για την υγεία... σε ένα click!

Τα πάντα για την υγεία σε ένα click!

Στην Ελλάδα 8 στους 10 χρήστες δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθούν και συλλέξουν πληροφορίες που σχετίζονται με Ιατρικά Θέματα. Η τάση αυτή ώθησε τον Κωνσταντίνο Κολιό και τους συνεργάτες του στη δημιουργία της θεματικής πύλης lifesubjects.gr, δίνοντας δωρεάν και σε όλους έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές για καλύτερη ζωή! Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας μας εμπιστεύτηκαν και έτσι, το lifesubjects.gr βρίσκεται... on air!

Εκ στόματος Ιατρών!

Η πύλη του lifesubjects.gr δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε νόμιμο ιατρό να ανεβάσει άρθρα και video του, παρέχοντας στο διαδικτυακό κοινό ενημερωτικό υλικό σχετικό με την ειδικότητά του. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των ιατρικών πληροφοριών που προσφέρονται στους χρήστες / αναγνώστες, καθώς επίσης προσφέρεται στους ιατρούς η ευκαιρία προβολής και διαφήμισής τους, μιας που μπορούν να προσθέσουν και link προς την προσωπική τους ιστοσελίδα, αυξάνοντας, παράλληλα, και το page rank της.

λιφε σθβξεψτ

Ταχύτητα πλοήγησης

Επειδή δεν αρκεί μόνο η πρόσβαση στην πληροφορία, αλλά επιβάλλεται να είναι και ταχύτατη, το site κατασκευάστηκε στη νέα έκδοση Drupal 8. Η έκδοση αυτή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που βοηθούν στο SEO και την ταχύτητα φορτώματος. Οι νέες τεχνικές caching φέρνουν ακαριαία τις σελίδες και κρατάνε χαμηλό τον φόρτο του server.

Πολυγλωσσικότητα

Σημαντικό σημείο υπεροχής του συγκεκριμένου site είναι η πολυγλωσσικότητά του, μειώνοντας τους "γλωσσικούς" του περιορισμούς και προσεγγίζοντας αναγνώστες ανά τον κόσμο. Το περιεχόμενό του προσφέρεται σε 8 διαφορετικές γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Κινέζικα)! Επιπλέον, γίνεται targeting domain -διαφορετικό domain ανά γλώσσα- συμβάλλοντας θετικά στο SEO της σελίδας. Η πολυγλωσσικότητα έκανε απαραίτητη την ανάπτυξη της σελίδας σε Drupal 8, λόγω της ευκολότερης διαχείρισης περιεχομένου που προσφέρεται.

Έξυπνο Ευρετήριο

Δώσαμε τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα ό,τι τους ενδιαφέρει μέσα από το έξυπνο ευρετήριο που βρίσκεται σε κάθε σελίδα, εμφανίζοντας ταξινομημένες αλφαβητικά όλες τις σχετικές ασθένειες.

lifesubject2

Υψηλό design

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλό design της σελίδας παρέχει, παράλληλα με την εύκολη πλοήγηση, διαδραστική παρουσίαση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του χρήστη κατά την πλοήγηση. Slider και carousel με δυνατότητα drag & drop ακόμα και σε desktop, ξεχωρίζουν κάνοντας τη διαφορά!

Μπείτε σήμερα κιόλας στο lifesubjects.gr και βρείτε τις απαντήσεις σε κάθε ιατρικό ζήτημα!

Δείτε τι είπε ο πελάτης για τη συνεργασία μας εδώ!

Βησσαρίων

Γράφει ο Βησσαρίων

Graphic Designer

Σχολιάστε το άρθρο

Συμβουλές digital marketing από το blog μας

preview του βίντεο Unboxing Regalinas

Website Unboxing Regalinas

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και τι αποτέλεσμα έφερε αυτή η ανακατασκευή.

Δείτε το video
preview του βίντεο του βίντεο με την Εύη Λούλη

Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
preview του βίντεο με τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Δείτε ποια είναι τα πρώτα σημεία που κοιτάω ΚΑΘΩΣ μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους πελάτες που μου ζητούν να προτείνω βελτιώσεις στο site τους.

Δείτε το video
preview του video του GS Diamonds

GS Diamonds Website Unboxing (με υπότιτλους)

Δείτε στο video πώς φτιάξαμε ένα από τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά μας project. Το GS Diamonds, το eshop του μεγαλύτερου εμπόρου διαμαντιών στην Αυστραλία.

Δείτε το video
preview του video με τον Αποστόλη του White Goods

Σκέψεις & ανησυχίες ενός νέου για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
preview του βιντεο πως να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Μετρήστε και βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα φορτώματος του site σας ή του e-shop σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο τι είναι το usability testing

Εισαγωγή στο Usability Testing και στο Userfeel με τη Netstudio

Τι είναι το usability testing και πώς μπορεί η Netstudio να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το site σας, το eshop σας ή την εφαρμογή σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video