Ποιοι είμαστε / Το Blog μας

ΕΧΕΤΕ E-SHOP; ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18/4/2012 - ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Το πρόβλημα

Όσοι έχετε e-shop, σίγουρα γνωρίζετε τη διαδικασία:

Έρχονται οι παραγγελίες, γράφετε το voucher αποστολής με το χέρι ή με το πρόγραμμα που σας έχει δώσει η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεστε, εκτυπώνετε το voucher και το επικολλάτε στο προς αποστολή δέμα.

Αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα για να προλάβετε να εκτυπώσετε την συνοπτική κατάσταση παραλαβής της ημέρας.

Η διαδικασία αυτή έχει το αρνητικό ότι πρέπει να αντιγράφετε τα στοιχεία της αποστολής με το χέρι, κάτι που χρειάζεται χρόνο και εμπεριέχει και τον κίνδυνο λάθους.

Η λύση

Πρόσφατα, αναπτύξαμε για πελάτες μας την αυτοματοποίηση της παραπάνω διαδικασίας. Όταν έρχεται η παραγγελία, αυτόματα δημιουργείται ο αριθμός voucher. Συγχρόνως, ο πελάτης ενημερώνεται με email ή με SMS στο κινητό του και λαμβάνει link προς τη σελίδα εξέλιξης της παραγγελίας του. Η σελίδα αυτή είναι μέσα στο site στο οποίο αγόρασε, κάτι που αυξάνει την αξιοπιστία και το κύρος του site.

Εναλλακτικά, πριν από τη δημιουργία του voucher, μπορεί να προηγείται έλεγχος για "δυσπρόσιτο προορισμό" ώστε να μπορεί να ενημερωθεί ο πελάτης εγκαίρως για τυχόν εξτρά χρέωση.

Η παραπάνω αυτοματοποίηση εκτός του ότι γλιτώνει ΠΟΛΥ χρόνο (τώρα χρειάζεται μόλις το ένα τρίτο του χρόνου που χρειαζόταν για την ετοιμασία της αποστολής), κρατάει τον πελάτη ενήμερο χωρίς να χρειάζονται επιπλέον τηλεφωνικές επικοινωνίες. Τέλος, εκμηδενίζονται τα λάθη κατά την συμπλήρωση του Voucher, αφού τώρα εκτυπώνεται αυτόματα με τα στοιχεία που έχει εισάγει ο ίδιος ο πελάτης στο site.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2108004447 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ