Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
lock

Προσθέστε στην ιστοσελίδα σας πιστοποιητικό ασφαλείας SSL από τη Thawte

Αν έχετε online κατάστημα ή απλά θέλετε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας, κάντε το site σας ασφαλές.

H Thawte είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές εταιρίες πιστοποίησης και έκδοσης πιστοποιητικών SSL. Εγκαθιστώντας ένα πιστοποιητικό στο site σας, η μπάρα της διεύθυνσης εμφανίζει στους επισκέπτες της σελίδας σας ένα λουκέτο που δείχνει ότι η μεταβίβαση δεδομένων από και προς τους επισκέπτες σας γίνεται με κρυπτογράφηση.

Αυξήστε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας, αυξήστε τις επικοινωνίες και τις παραγγελίες που λαμβάνετε.

Το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL123 από τη Thawte σας επιτρέπει να αποστέλλετε και λαμβάνετε δεδομένα κρυπτογραφημένα με κλειδί κρυπτογράφησης μεγέθος μέχρι και 256 bit.

Υπάρχουν και πολύ φθηνότερα SSL από άγνωστες εταιρίες όπως και πολύ ακριβότερα π.χ. από τη VeriSign που θεωρείται ο ηγέτης στο χώρο. Το SSL της Thawte όμως παρέχει ένα γνωστό όνομα που θα προσθέσει στο κύρος σας σε πολύ καλή τιμή.

address bar
thawte logo

Τώρα σας τα παρέχουμε στην προνομιακή τιμή των 100 € το χρόνο +ΦΠΑ !!

Στην παραπάνω τιμή έχετε και το δικαίωμα να εμφανίσετε το λογότυπο της Thawte στο site σας δυναμικά ώστε να γίνεται αυτόματη πιστοποίηση από κάθε επισκέπτη.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εγκατάσταση στο server η οποία πρέπει να γίνει είτε από εσάς είτε από την εταιρία που σας φιλοξενεί το site. Αν η φιλοξενία του site σας γίνεται από εμάς, σας εγκαθιστούμε το SSL δωρεάν. Επικοινωνήστε και με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας για τυχόν τροποποιήσεις που θα πρέπει να γίνουν σε αυτή για την ομαλή λειτουργία της σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον. Συνήθως απαιτείται η ύπαρξη dedicated IP. Η διαδικασία έκδοσης του SSL διαρκεί από μερικά λεπτά έως 3 ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2108004447 είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποιο είναι το budget σας;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.