Δημήτρης
Digital Marketing Expert

Επιστροφή

Είμαι στο χώρο της διαφήμισης και του web από το 2006. Πέρασα από πολλά στάδια για να καταλάβω ότι δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τίποτα άλλο εκτός από το digital marketing.

Ξεκίνησα το 2006 να κάνω copywriting ραδιοφωνικών διαφημίσεων και το 2008 ξεκίνησα το δικό μου agency κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων. Πρόλαβα να φτιάξω site σε Mambo και στην πρώτη έκδοση του Joomla! Αρχικά ήμουν one man show, έκανα την πώληση, την κατασκευή της ιστοσελίδας, την κειμενογράφηση, ανέβαζα το content και έκανα και την προώθηση. Ευτυχώς για μένα, στην πορεία έφτιαξα τη δική μου ομάδα και είχα χρόνο να πηγαίνω σπίτι μου :).

Η πρώτη μου επαφή με τη Netstudio ήταν το 2009 μέσα από τα άρθρα του Γιάννη. Θυμάμαι το πρώτο άρθρο που διάβασα από το blog της Netstudio ήταν το “Να εμφανίζω τιμές στο site μου;”. Από 2009 ήμουν fan της Netstudio και τελικά, το 2016 έγινα κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας.

Εδώ κατάλαβα ότι δεν μου αρέσει να πουλάω και δεν μου αρέσει να κατασκευάζω ιστοσελίδες. Το πάθος μου είναι να βοηθάω τις επιχειρήσεις να βγάζουν περισσότερα χρήματα. Το γεγονός ότι έτρεχα 8 χρόνια τη δική μου εταιρεία με έχει κάνει να μετράω συνέχεια το ρίσκο, την απόσβεση και, με τη σωστή στρατηγική, να βρίσκω τρόπους για να πετύχω τη μεγιστοποίηση του κέρδους.

Δημήτρης

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:

Ποια τοποθεσία σας βολεύει;

Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.