Αντώνης
Usability Testing Expert

Επιστροφή

Η πρώτη μου επαφή με την κατασκευή ιστοσελίδων ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 90. Όλα ξεκίνησαν όταν εγκατέστησα στον υπολογιστή μου το “Net Objects Fusion”.  Ήταν ένα WYSIWYG (what you see is what you get) εργαλείο που επέτρεπε σε έναν απλό χρήστη να φτιάξει ιστοσελίδες χωρίς να χρειάζεται να γράφει κώδικα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχα μάθει να φτιάχνω βασικές σελίδες, και άρχισα να εστιάζω το ενδιαφέρον μου στη βελτιστοποίηση. Έδωσα μεγάλη έμφαση στην αισθητική και στην ευκολία χρήσης. Αργότερα έμαθα ότι ένα site για να βγει επιτυχημένο χρειάζεται και βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και στην ταχύτητα φόρτωσης (Speed Optimization).

Αργότερα άρχισα να φτιάχνω δυναμικά sites χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα CMS. Θυμάμαι ότι είχα κατεβάσει και δοκιμάσει όλα τα γνωστά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που υπήρχαν εκείνη την εποχή και κατέληξα να χρησιμοποιώ το Mambo που αργότερα έγινε το γνωστό Joomla. Το κοινό ενδιαφέρον που είχα τότε για το Joomla με έφερε σε επαφή με τον Γιάννη Καράμπελα που είναι ο ιδιοκτήτης της Netstudio. Η Netstudio τότε έφτιαχνε τα καλύτερα Joomla site στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Το 2012 είχα πάει σε μια εκδήλωση το “Joomla Day” στην Αθήνα και ο Γιάννης μου ανακοίνωσε ότι η netstudio θα παρατήσει το Joomla και θα αρχίσει να δουλεύει με το Drupal. Αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση διότι η Netstudio είχε αναπτύξει πολλές επεκτάσεις για το Joomla και ξαφνικά θα το άφηναν για το Drupal. Έτσι λοιπόν άρχισα να μαθαίνω το Drupal και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Αγάπησα το Drupal και την κοινότητά του. Ήθελα να συνεισφέρω και εγώ, και έφτιαξα ένα Administration Theme το οποίο είχε μεγάλη αποδοχή από την κοινότητα και αυτή τη στιγμή είναι το πιο δημοφιλές Admin Theme του Drupal με πάνω από 884,356 downloads παγκοσμίως.

Αντώνης

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.