Μεταφορά ιστοσελίδας από Joomla σε Drupal

Drupal 7

Είναι το site σας σε Joomla και θα θέλατε να το μεταφέρετε σε Drupal; Τώρα μπορείτε να το κάνετε!

Γιατί να μεταφέρετε το site σας σε Drupal;

Με την έλευση της έκδοσης 7, το Drupal πιστεύουμε ότι είναι η πλέον ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων, online καταστημάτων και web εφαρμογών. Το Drupal θεωρείται η πιο "Enterprise" λύση ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση online περιεχομένου. Site όπως του MTV, του Λευκού Οίκου, του Economist, του Δήμου Αθηναίων, του Ubuntu και χιλιάδες άλλα με μικρή ή μεγάλη ημερήσια κίνηση το εμπιστεύονται.

Πλεονεκτήματα του Drupal

  • Φορτώνει πολύ γρήγορα λόγω των εξελιγμένων τεχνικών caching που χρησιμοποιεί.
  • Είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Όσα site μεταφέραμε σε Drupal αυξήσανε την επισκεψιμότητά τους.
  • Είναι Open Source και υποστηρίζεται από μεγάλη, ενεργή κοινότητα που διακρίνεται για τη συνεργατικότητά της.
  • Διαθέτει εξελιγμένη διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών. Υποστηρίζει πολλαπλούς διαχειριστές ή χρήστες με διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους.
  • Ο χρόνος ανάπτυξης νέων λειτουργιών είναι κατά κανόνα μικρότερος στο Drupal από ό,τι στο Joomla.
  • Είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο με χιλιάδες δωρεάν modules.

Πιστή Μεταφορά

  • Το site σας αφού θα μεταφερθεί σε Drupal, θα έχει ίδια εμφάνιση με πριν, εκτός φυσικά αν θέλετε να αναλάβουμε και τον επανασχεδιασμό του εικαστικού του.
  • Θα γίνει μεταφορά όλου του περιεχομένου. Έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς ώστε το περιεχόμενο να μεταφερθεί αυτούσιο και χωρίς απώλειες στη νέα δομή που υποστηρίζει το Drupal 7.
  • Φροντίζουμε τα παλιά URL του site σας να κάνουν ανακατεύθυνση στα αντίστοιχα καινούρια του Drupal ώστε η αλλαγή να μην προξενήσει πρόβλημα στην κατάταξη του site σας.
  • Η μεταφορά του site γίνεται σε περιβάλλον ανάπτυξης το οποίο αφού ελέγξετε ενδελεχώς, αντικαθιστά το παλιό site με ουσιαστικά zero downtime. Το παλιό site μπαίνει σε υποφάκελλο προσβάσιμο μόνο από σας για λόγους αρχείου.

Παραδείγματα σελίδων που μεταφέραμε από Joomla (ή και άλλες πλατφόρμες) σε Drupal.

Η λίστα συνεχώς αυξάνεται, μπορείτε όμως να δείτε ενδεικτικά και να διαβάσετε για κάποιες από τις πιο πολύπλοκες και απαιτητικές μεταφορές που έχουμε κάνει στα ακόλουθα link: ivf-embryo.gr - site παρουσίασης ιατρικής μονάδας. ikariamag.gr - ειδησεογραφικό site - portal. publees.com - online κατάστημα παροχής υπηρεσιών. electroland.gr - online κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών. ursafe.gr - online κατάστημα πώλησης ειδών υγιεινής και ασφάλειας. delfinakia.gr - διοργάνωση παιδικών πάρτυ. androsestate.gr - Κτηματομεσιτικό γραφείο. jmk.gr - site παρουσίασης σεμιναρίων & online κατάστημα πώλησης dvd.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του design, τη δομή και τον όγκο του υλικού, καθώς και τους μηχανισμούς που θα κληθούμε να μεταφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες του site σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.