OFFRADIO

OFFRADIO. Ψαγμένες επιλογές σε "κονσόλα" Drupal.

Επισκεφθείτε το site

Κλείσε το ραδιόφωνο, άνοιξε τη μουσική.

Το offradio.gr είναι ραδιόφωνο στην εποχή μετά το ραδιόφωνο. Ένα site ζωντανά εξελισσόμενης μουσικής πραγματικότητας. Η φωνή του άρχισε ν' ακούγεται το 2008 από τη Θεσσαλλονίκη και σήμερα έχει ακροατές σε 90 χώρες. Το 2011 κέρδισε ένα e-Award ως το καλύτερο διαδικτυακό ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Δες πώς. Ή μάλλον...

Άκουσε OFFRADIO

"OFF" όπως λέμε "off Broadway", εναλλακτικό ραδιόφωνο για διαφορετικές μουσικές εμπειρίες. Ένα διαδικτυακό αλεξικέραυνο, που τραβάει πάνω του όλη τη θετική μουσική ενέργεια της υφηλίου προσελκύοντας ακροατές από κάθε γωνιά της γης.

Όποιος έχει ακούσει τη διαφορά ανάμεσα στα ερτζιανά παράσιτα και στην ψηφιακή πιστότητα ξέρει τι σημαίνει online ραδιόφωνο. Τι όμως κάνει ξεχωριστό το offradio.gr ανάμεσα σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς που μπορείς να πιάσεις στο smartphone (iPhone ή Android) με 3G, 4G ή WiFi και μέσω WMP, WINAMP, iTunes; Mε άλλα λόγια...

offradio logo

Γιατί OFF

Πες εσύ:

Α, τους καημένους τους διαχειριστές του Οffradio.gr! Πώς τα βγάζουν πέρα με τέτοια διαρκή ενημέρωση online και live;

Ή μάλλον, πώς καταφέρνουν να είναι full-time παραγωγοί και – ταυτόχρονα – διαχειριστές ενός τόσο διαδραστικού ιστότοπου;

Ε, όχι και καημένοι. Έξυπνοι, ναι. Μιλάμε για ανθρώπους που γεννήθηκαν για να μεταδίδουν ψαγμένες μουσικές επιλογές. Αναθέτοντας στη Netstudio την αυτοματοποίηση όλων αυτών των διαδικασιών, οι διαχειριστές του Offradio.gr κάνουν μόνο αυτό που μπορούν τόσο καλά: (online) ραδιόφωνο.

  • Slide
  • Slide
  • Slide

OFFRADIO, On Drupal!
Ή τι έκανε ο "DJ" της Νetstudio…

Η τροφοδότηση με νέο περιεχόμενο γίνεται αυτοματοποιημένα πάνω στην πλατφόρμα Drupal 7. Aκόμα και το ποιο τραγούδι παίζει τώρα στέλνεται αυτόματα μέσω του προγράμματος jazzler στο site της netstudio, που κάνει την εισαγωγή των στοιχείων: Ποιος καλλιτέχνης, ποιο τραγούδι, slides, playlist, τα πάντα. Και ο χρήστης, πατώντας μόνο ένα κουμπί, βλέπει όλες τις πληροφορίες και ακούει τη μουσική. Εντυπωσιακό.

H διαχείριση του εβδομαδιαίου προγράμματος των παραγωγών γίνεται αυτόματα. Δηλαδή, χωρίς κανέναν προγραμματιστικό χειρισμό, ο διαχειριστής του OFFRADIO έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει το πρόγραμμα και να πει ότι την τάδε ώρα θα παίξει το τάδε παραγωγός την τάδε εκπομπή.

H ανάπτυξη του site στο drupal κάλυψε 100% τις απαιτήσεις του επίσης ψαγμένου design του offradio.gr.

Ευρωπαϊκή διάκριση στα Lovie Awards

Lovie Award

Το αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η διπλή διάκριση του offradio.gr στα ευρωπαϊκά βραβεία web design Lovie Awards 2013. Αυτή η διάκριση τοποθετεί το offradio.gr στο ίδιο επίπεδο με μεγάλα websites που διακρίθηκαν παρομοίως (βλ. Soundcloud, Monocle, Vanity Fair, BBC iPlayer, Huffington Post UK, Colette, Financial Times, UEFA Champions League κ.ά. αποσπώντας Bronze Award στις κατηγορίες τους) και αποτελεί μια απτή απόδειξη της άψογης δουλειάς που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα από ταλαντούχους web designers και εξειδικευμένους developers.

Διαβάστε περισσότερα για την διάκριση εδώ.

Δείτε και άλλα case studies

My Market

My Market

Regalinas

Regalinas

Moto Vinios

Moto Vinios

Μύλοι Λούλη

Μύλοι Λούλη

Ο Φαρμακοποιός μου

Ο Φαρμακοποιός μου

BSB

BSB

Electronet

Electronet

Lynne

Lynne

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:

Ποια τοποθεσία σας βολεύει;

Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.