Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μύλοι Λούλη

1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία

Mια από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρείες με ιστορία από το 1782

Από γενιά σε γενιά, εδώ και 236 χρόνια, η Μύλοι Λούλη πιστή στις αξίες της, έχει στο κέντρο των δραστηριοτήτων της την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της. Στόχος του νέου site είναι να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα στον επισκέπτη για την ιστορία και την φιλοσοφία της εταιρείας, ώστε μετά την επίσκεψή του να νιώθει πως την έχει πραγματικά γνωρίσει. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Ένα εργαλείο για κάθε σύγχρονο αρτοποιό

Για τους Μύλους Λούλη δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο μηχανισμό αναζήτησης για όλες τις βασικές συνταγές και προϊόντα που χρειάζεται ο σύγχρονος Έλληνας αρτοποιός. Έτσι, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρεί τα άλευρα που τον ενδιαφέρουν καθώς και συνταγές οι οποίες είναι γραμμένες από τους άριστους τεχνικούς αρτοποίησης της εταιρείας μας.

screen6
screen1
screen2
screen3
screen4
screen5
screen6
screen1
screen2
screen3
screen4
screen5

Design που σου ανοίγει την όρεξη!

Το design αποτέλεσε μία τις προκλήσεις του project. Έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε με ακρίβεια το ύφος και την αισθητική του πελάτη μας. Με πρώτο πλάνο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των συνταγών, το αποτέλεσμα σίγουρα ανοίγει την όρεξη!

Findastic

Findastic

Ποιος είπε ότι το Findastic είναι μόνο για eshop; 

Για τους Μύλους Λούλη παραμετροποιήσαμε τον μηχανισμό του Findastic, ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να κάνει αναζήτηση μέσα από ένα πλήθος συνταγών και προϊόντων, πληκτρολογώντας οποιοδήποτε όρο στην φόρμα αναζήτησης. 

Δείτε και άλλα case studies
MyMarket
MyMarket
Άμεση πρόσβαση στα προϊόντα MyMarket, ακόμα…
Moto Vinios
Moto Vinios
Leader στην αγορά καινούριων και…
Ο Φαρμακοποιός μου
Ο Φαρμακοποιός μου
Η νέα σελίδα ενός από τα μεγαλύτερα online…
BSB
BSB
Ένα brand όχι μόνο συνδεδεμένο, αλλά σχεδόν…
Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποιο είναι το budget σας;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.