Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Moto Vinios

Leader στην αγορά καινούριων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών

Πρωτοπόρος στην δίτροχη ελληνική αγορά

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Moto Vinios πρωτοστατεί στην δίτροχη ελληνική αγορά με τη διάθεση των πιο νέων και εξελιγμένων μοτοσυκλετών, μεταχειρισμένων εξαιρετικής ποιότητας αφού προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος σε αυτές που διατίθενται, καθώς και μεγάλο πλήθος αξεσουάρ τόσο για τη μοτοσυκλέτα όσο και για τον αναβάτη. Η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το after sales support είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που σηματοδότησαν την απόφαση για τη διατήρηση της ηγετικής του θέσης με τη δημιουργία ενός eshop αντάξιου των δυνατοτήτων και του οράματος της εταιρίας. 

Ένα τέτοιο project δεν θα μπορούσε παρά να γίνει με τέτοιο σχεδιασμό που να αποπνέει τη δυναμική, την κίνηση προς τα εμπρός αλλά ταυτόχρονα και την ευκολία χρήσης από οποιδήποτε μέσο (desktop, tablet, smartphone) και αν χρησιμοποιεί ο επισκέπτης.

Responsive Design

Το site σχεδιάστηκε ώστε να γεμίζει την οθόνη από άκρη έως άκρη, ώστε να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμο pixel. To e-shop είναι λειτουργικό σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε είναι desktop, είτε tablet ή smartphone.

Πρωτοποριακό eshop
screen1
screen2
screen3
screen4
screen1
screen2
screen3
screen4
Findastic

Καμία έκπτωση στην τεχνολογία

Στο project χρησιμοποιήθηκαν οι εξελιγμένες τεχνολογίες της Netstudio:

  • τα φίλτρα για άμεση αναζήτηση βάσει κατηγορίας, μάρκας, τύπου μοτοσυκλέτας, τιμής, χρώματος, κλπ
  • η έξυπνη αναζήτηση FindasticTM, η οποία λειτουργεί πλέον και φωνητικά (δείτε το Video πατώντας 2πλό κλικ)
  • το εξελιγμένο checkout για εύκολη ολοκλήρωση της παραγγελίας
  • διασυνδέσεις με το ERP της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα αλλά και πολλές που αναπτύχθηκαν ειδικά για τις απαιτήσεις του project

Πάνω και πέρα από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν όμως, χρειάστηκε να αναπτύξουμε διαφορετικούς τρόπους παρουσίασης των προϊόντων της εταιρείας, ώστε να δώσουμε στο κοινό της την καλύτερη εμπειρία που αναμένει από το brand motovinios.

Animated Banners

Οπως είναι γνωστό, 1 φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις, γι αυτό και το site που σχεδιάσαμε καλύπτει από άκρη σε άκρη την οθόνη, ώστε τα προβεβλημένα προϊόντα να είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτα και εντυπωσιακά. Δεδομένου του αντικειμένου της motovinios, προσθέσαμε animations στα κεντρικά banners για να αναδείξουμε τόσο την “κίνηση” των προϊόντων της όσο και  τη δυναμική, το όραμα και την αποφασιστικότητα της motovinios για καθιέρωση του ηγετικού της ρόλου στο μηχανοκίνητο χώρο.

 

Ταχύτητες …. μεγάλου κυβισμού

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις επιδόσεις του e-shop, τόσο στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων όσο και στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων όταν γίνεται επιλογή πολλαπλών φίλτρων.

Δείτε το Website Unboxing! 

Δείτε και άλλα case studies
MyMarket
MyMarket
Άμεση πρόσβαση στα προϊόντα MyMarket, ακόμα…
Μύλοι Λούλη
Μύλοι Λούλη
1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία
Ο Φαρμακοποιός μου
Ο Φαρμακοποιός μου
Η νέα σελίδα ενός από τα μεγαλύτερα online…
BSB
BSB
Ένα brand όχι μόνο συνδεδεμένο, αλλά σχεδόν…
Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποιο είναι το budget σας;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.