Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σχόλιο της Βιολέτας Ξανθούλη απο την Printec

Printec

Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από την Βιολέτα Ξανθούλη, Group Marketing Manager της Printec. Ευχαριστούμε πολύ, Βιολέτα!

"Η συνεργασία μας με τη Netstudio ξεκίνησε με αφορμή τον ανασχεδιασμό του website της εταιρίας μας, όπου θέλαμε να αλλάξουμε το design, την πλοήγηση, το περιεχόμενο των σελίδων, αλλά και να προσθέσουμε λειτουργικότητες που δεν υπήρχαν μέχρι τότε.

Πλέον οι ανάγκες μας κυμαίνονται από διαρκή υποστήριξη σε τεχνικά θέματα μέχρι ενέργειες που άπτονται περισσότερο σε business / marketing (όπως η βελτίωση της πλοήγησης, lead generation, κλπ). Η ομάδα της Netstudio μας υποστηρίζει άψογα σε όλα τα επίπεδα, με επαγγελματισμό, διάθεση για συνεργασία και φυσικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η έως τώρα εμπειρία μας μόνο θετική μπορεί να είναι, εφόσον η ομάδα μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς την online παρουσία μας, μας υποστηρίζει σε κάθε request άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθά να βρίσκουμε τη σωστότερη λύση όχι μόνο από τεχνικής άποψης, αλλά και από οικονομικής.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλη την ομάδα!"Η ομάδα της Netstudio μας υποστηρίζει άψογα σε όλα τα επίπεδα, με επαγγελματισμό, διάθεση για συνεργασία και φυσικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Προσθήκη νέου σχολίου