Lynne: Bραβείο Silver - Redesign ηλεκτρονικού καταστήματος

LYNNE: ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER - REDESIGN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ιστοσελίδα της Lynne, ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά fashion brand, διακρίθηκε με το  βραβείο "SILVER - Redesign ηλεκτρονικού καταστήματος" στην κατηγορία "Redesign - Relaunch" στα βραβεία Lighthouse e-volution awards 2017!

Φέτος πραγματοποιήθηκε η 6η διοργάνωση των βραβείων από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τις 280 σε όλες τις κατηγορίες, με το site της Lynne να συναγωνίζεται επάξια στην κατηγορία του σημαντικές παρουσίες του διαδικτυακού χώρου, όπως είναι η Spitishop, η Kentia Home Linen και η Sugarfree.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την ποιοτική και άψογη δουλειά των Ελλήνων, εξειδικευμένων web designer και developer, ενώ συγκαταλέγει τη Lynne ανάμεσα στους μεγαλύτερους διαδικτυακούς παίκτες, όπως είναι η AEGEAN AIRLINES, η KOOLFLY, η airtickets®, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, η WIND Hellas, η ΟΠΑΠ Α.Ε., η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα, που βραβεύτηκαν σε άλλες κατηγορίες. 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Κώστα Πενλίδη για το εξαιρετικό design του νέου site της Lynne και στους Νίκο Χαραλαμπίδη, Στέλιο Χατζηκυριάκο, Κυριάκο Δημακόπουλο και Βασίλη Χουλιάρα από την ομάδα μας που ανέλαβαν την ανάπτυξή του και έλυσαν κάθε τεχνικό πρόβλημα!

Φυσικά, τα συγχαρητήριά μας και στους ανθρώπους της Lynne που υποστήριξαν έμπρακτα και πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα. Ευχόμαστε αυτό το βραβείο να είναι μόνο η αρχή…

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Δημοσιεύθηκε την 20.10.2017

Σχολιάστε το άρθρο