1 εβδομάδα και κάτι...

irene

Έχετε ακούσει ποτέ αυτό το quote; "Οι ευκαιρίες είναι σαν το ηλιοβασίλεμα. Αν αργήσεις πολύ... πάει, το έχασες!"

Ε, λοιπόν έτσι ένιωσα όταν γνώρισα τον Γιάννη, την ομάδα του και την εταιρεία Νetstudio μια χιονισμένη μέρα του Δεκέμβρη όπου το χιόνι κόντεψε να με αποτρέψει απ' το να βρεθώ στα γραφεία στον Αγ. Στέφανο.

Και πάλι καλά που δεν άργησα στο ραντεβού μου με μια ευκαιρία που δεν αφήνεις να πάει χαμένη, μια συνάντηση που θέλεις να δεις πού θα σε οδηγήσει.

Αφού έφτασα και ξεκίνησε η συνάντηση και η γνωριμία μου με την εταιρεία, συνειδητοποίησα τα "standard" της, τον προσανατολισμό της στην ποιότητα και στη σωστή δουλειά, την επιθυμία για ανάπτυξη και την όρεξη για νέες ιδέες. Ενθουσιάστηκα!

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση και περιμένοντας το τρένο της επιστροφής στο γραφείο ζεσταθήκαμε και με ένα "φιλικό" παιχνίδι ping pong όπου με βοήθησε να καταλάβω το κλίμα, την κουλτούρα, ότι τα πράγματα εδώ γίνονται εύκολα, απλά, γρήγορα, σαν... παιχνίδι!

Βρέθηκα έτσι σε ένα περιβάλλον οικογένειας, συνεργασίας και δημιουργικότητας, εντάχθηκα στην ομάδα του Marketing και ξεκίνησα αμέσως να δουλεύω καμπάνιες Adwords, να μαθαίνω επί τω έργω και να συνεισφέρω με ιδέες στους στόχους του τμήματος μαζί με τα παιδιά.

Ακολούθησα σε meeting στα γραφεία της Google οπού ακούσαμε από "πρώτο χέρι" τα νέα features και εργαλεία που θα κάνουν τις καμπάνιες ακόμα πιο βέλτιστες.

Όντας μόνο μια εβδομάδα και κάτι στην εταιρεία, όλα αυτά μπορεί και να ακούγονται υπερβολικά, αλλά κρίνοντας από φίλους και γνωστούς τολμάω να πω πως υπάρχουν ακόμα εταιρείες-φάροι στην Ελλάδα με αυτά τα δυσεύρετα στοιχεία που σηματοδοτούν την πρόοδο, την ανοιχτή επικοινωνία και την ομαδικότητα όπως η Netstudio.

Χαρακτηριστικά απαραίτητα για κάθε νέο άνθρωπο, πελάτη, συνάδελφο και συνεργάτη.

Αυτό το ηλιοβασίλεμα για μένα μόλις ανέτειλε και ελπίζω να μη σβήσει ποτέ...

Εσείς θα το αφήνατε να πάει χαμένο;

Δημοσιεύθηκε την 05.02.2015

Σχόλια
avatar

05/02/2015 - 21:50

George

Καλή αρχή!

avatar

06/02/2015 - 19:44

Adam

Περνάτε όλοι τόσο καλά που ζηλεύω λίγο! Καλή αρχή Ειρήνη!

Σχολιάστε το άρθρο