Μαρία
Web Developer

Επιστροφή

Τον πρώτο μου υπολογιστή τον απέκτησα σε ηλικία 13 χρονών, για να αρχίσω να μαθαίνω σιγά σιγά, όπως έλεγαν οι γονείς μου.

Φυσικά το μόνο που έκανα στην αρχή ήταν να παίζω παιχνίδια, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα πως θα μου άρεσε να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με τον κλάδο της Πληροφορικής. Λίγα χρόνια αργότερα, πέρασα στην σχολή Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Ένας τεράστιος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου, με πολλά παρακλάδια και αμέτρητες δυνατότητες.

Ένα μάθημα με HTML ήταν το έναυσμα για να αρχίσω να ψάχνομαι περισσότερο με το web development. Η πτυχιακή μου εργασία, με θέμα ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης εφημερίδας, ήταν η αφορμή για την πρώτη μου γνωριμία με την PHP και το CSS. Έπειτα κατα την διάρκεια της πρακτικής μου, και με αφορμή κάποια εταιρικά projects ανακάλυψα των κόσμο των CMS.

Δούλεψα για λίγο καιρό με Joomla και WordPress και με κάποια εξειδικευμένα CMS για e-shop (όπως Magento, CS-Cart και Zen Cart). Αλλά αυτό που έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις με τις δυνατότητές του, ήταν το Drupal. Το Drupal με συνόδεψε σαν συνεργάτης και στις μετέπειτα θέσεις που εργάστηκα, κατασκευάζοντας εταιρικά site και eshop.

Το web development και το Drupal πήραν για μένα άλλες διαστάσεις, όταν έγινα μέλος στην ομάδα της Netstudio, μια εταιρεία με open source νοοτροπία, που γνωρίζει τον κόσμο του Internet και ξέρει να χρησιμοποιεί τις δυνατότητές του στο έπακρον. Με σύμμαχό μας το Drupal και συνοδηγό την δημιουργικότητα θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα.

Μαρία

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:

Ποια τοποθεσία σας βολεύει;

Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.