Ηλίας
Web Developer

Επιστροφή

H επαφή μου με τον προγραμματισμό ξεκίνησε το 1998 ως φοιτητής στο τμήμα Εφ.Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εκεί μου δόθηκαν τα απαραίτητα ερεθίσματα, ώστε να ξεκινήσω το Web Development.

Κατασκευάζοντας portal με το CMS PHP-Nuke και αργότερα με το myPHPNuke είδα τους περιορισμούς που θέτει ένα CMS. Έτσι, αποφάσισα την κατασκευή ιστοσελίδων custom. To 2002 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με πτυχιακή εργασία την κατασκευή ολοκληρωμένου e-shop με PHP, MySQL και JavaScript με 100% προσωπική ανάπτυξη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο χρόνος που μεσολάβησε για την επίτευξη του έργου, μου δίδαξε πως η εφαρμογή από τη θεωρία απέχει χασματικά. Οπότε, η εξέλιξη στον προγραμματισμό συνεχίστηκε με προσωπική πρωτοβουλία στην έρευνα.

Με εμπειρία 15 ετών, έχω κάνει υλοποιήσεις Ιστοσελίδων (E-shop, CMS) με όλα τα σύγχρονα εργαλεία που είναι απαραίτητα για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μερικά από αυτά είναι CodeIgniter, Laravel, jQuery, JavaScript, Vue.js, Nuxt.js, CSS, Bootstrap, Tailwind CSS, Sass, webpack, gulp και git.

Σήμερα βρίσκομαι στη Netstudio, μια ομάδα που απαρτίζεται από ανθρώπους με αξιοθαύμαστο τρόπο σκέψης στον προγραμματισμό, αγάπη για δουλειά, πάθος για μάθηση και μοιραζόμαστε την προσπάθεια για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας.

Ηλίας

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:

Ποια τοποθεσία σας βολεύει;

Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.