Νέα υπηρεσία συνδρομητικών πακέτων στα My market

My Market Saver Pass

Τα My market αποτελούν την πρώτη αλυσίδα super market που μέσω του eshop δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράσουν συνδρομητικά πακέτα που προσφέρουν δωρεάν παραδόσεις. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται "Saver Pass" και επιτρέπει στους συνδρομητές να παραγγέλνουν, ακόμα και καθημερινά τα ψώνια τους, χωρίς να υπολογίζουν τα έξοδα αποστολής.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά πακέτα, τα οποία βασίζονται στο χρονικό διάστημα και τη συχνότητα παραγγελιών: το Saver Pass Light που ισχύει για παραδόσεις παραγγελιών από Τρίτη έως και Πέμπτη για το χρονικό διάστημα 11:30-17:30. Το Saver Pass Flex στο οποίο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις μέρες και ώρες παράδοσης των παραγγελιών δίνοντας την ελευθερία που επιθυμούν οι πελάτες χωρίς περιορισμούς και χρονικά πλαίσια.

Τα πακέτα Saver Pass Light και Saver Pass Flex προσφέρονται με διάρκεια 1 μήνα, 6 μηνών ή 12 μηνών με 1 επιπλέον μήνα δώρο. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης, μπορεί να έχει όφελος έως και 62% στα μεταφορικά έξοδα σε σχέση με μεμονωμένες παραγγελίες, αλλά και να επωφεληθεί με επιπλέον προνόμια, όπως ένα δώρο έκπληξη με την παραγγελία που θα καταχωρήσεις την ημέρα των γενεθλίων σου ή διπλάσιος χρόνος δέσμευσης στη διάρκεια καταχώρησης της παραγγελίας σου.

Η συνεργασία της ομάδας μας με την ομάδα του My market για την υλοποίηση του παραπάνω μηχανισμού ήταν άψογη και λάβαμε και το παρακάτω σχόλιο:

"Εκ μέρους της Διεύθυνσης Marketing Omnichannel, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της Netstudio για την εξαιρετική μας συνεργασία σε όλη την διάρκεια υλοποίησης των συνδρομητικών πακέτων για το eshop μας.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, την ευελιξία που υποδείξατε κατά την διάρκεια του έργου και τέλος για την τήρηση των χρονικών προθεσμιών που σας είχαμε θέσει.

Stay tuned γιατί έρχονται και άλλα μεγάλα έργα 😊"

Στέλιος

Γράφει ο Στέλιος

Project Manager

Δημοσιεύθηκε την 15.03.2024

Σχολιάστε το άρθρο