Τα καταστήματα Mocannella στην πλατφόρμα της Netstudio

Mocannella

Ένα από τα αγαπημένα μας project είναι live!

Με δύο φυσικά καταστήματα ξηρών καρπών, ποτών και γλυκών, η Τέρψη, ο Βασίλης και το πάντα χαμογελαστό και εξυπηρετικό προσωπικό γεμίζουν εδώ και 19 χρόνια με θετική ενέργεια την πόλη του Ηρακλείου και πλέον και την υπόλοιπη Ελλάδα, μέσα από το νέο τους eshop.

Σημαντικά εφόδια για την online παρουσία τους:

  • Εντυπωσιακό Custom design
  • Ταχύτατη φόρτωση του site
  • Έξυπνη αναζήτηση και φίλτρα FindasticTM
  • Δωροκάρτες
  • Δυνατότητα παραγγελίας surprise gift box συνοδευόμενο από προσωποποιημένο βίντεο για τον παραλήπτη
  • Αποστολή παραγγελίας ως δώρο με επιλογή μηνύματος στο checkout

Πέρα από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του site, η Netstudio έχει αναλάβει και την online προώθηση των καταστημάτων με εντυπωσιακά αποτελέσματα ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο eshop εδώ.

Κωνσταντίνα

Γράφει η Κωνσταντίνα

Project Manager

Δημοσιεύθηκε την 01.11.2023

Σχόλια
avatar

01/11/2023 - 10:04

Panagiotis Koursaris

Καλημέρα, Σας συγχαίρουμε για την εξαιρετική ποιότητα της εργασίας που πραγματοποιείτε στο e-shop σας. Με ό,τι βλέπουμε, το πηγαίνετε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SPA και το Stimulus, από οσο φανταζομαι δουλεύετε με symfony UX. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γράψετε κάποια άρθρα σχετικά με το τεχνολογικό υπόβαθρο ή ακόμα και να μοιραστούμε διάφορες απόψεις, ειδικά αφού ξεκινήσαμε κι εμείς τη διαδικασία ανάπτυξης e-shops υψηλών επιδόσεων. Πρόσφατα ξεκινήσαμε την υλοποίηση e-shops χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Sylius και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αρχιτεκονικη τους.

avatar

01/11/2023 - 13:35

Γιάννης Καράμπελας

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Χρησιμοποιούμε το Stimulus, αλλά δεν είναι SPA, ούτε σε Symfony UX. Η πλατφόρμα μας είναι φτιαγμένη πάνω στο Laravel.

Σχολιάστε το άρθρο